top of page

MBROJTJA E TË DHËNAVE

Kjo është një politikë e privatësisë. Mbrojtja e të dhënave është një pjesë e rëndësishme e një faqe interneti. Ky shabllon përmban tekst mostër, nuk është përfundimtar dhe nuk mund të publikohet. Në varësi të veçorive të faqes suaj të internetit, formulimi i politikës suaj të privatësisë do të ndryshojë. Ju lutemi përshtateni këtë tekst. Një politikë e privatësisë duhet të listojë të gjithë komponentët e palëve të treta që përdorni në faqen tuaj të internetit. Ju lutemi vini re se lidhja me politikën e privatësisë duhet të jetë e aksesueshme nga çdo faqe e faqes së internetit.

Shembull i përmbajtjes:

Mbledhja, përdorimi dhe zbulimi i të dhënave

Deklaratë në lidhje me pronësinë e informacionit të mbledhur në faqen tuaj të internetit, natyrën e mbledhjes së të dhënave, zbulimin ndaj palëve të treta, etj.

Kontroll mbi të dhënat

Deklaratë në lidhje me aftësinë për të parë, ndryshuar dhe përditësuar informacionin dhe të dhënat personale, shqetësimet në lidhje me përdorimin e të dhënave, etj.

Siguria e të dhënave

Masat e mbrojtjes së të dhënave të përdoruesit, enkriptimi i të dhënave, informacioni i serverit në të cilin ruhen të dhënat, transferimi i të dhënave, etj.

Ata zbulojnëkëtu më shumë.

bottom of page