top of page

PRINTURA

Sarah&Amelia, Lindenstraße 507, 10555 Berlin

+49 (0) 456 7890

info@website.com

www.website.de

Drejtoresha menaxhuese e autorizuar: Sarah&Amelia

Nëse disponohet: Numri ID i TVSH-së, p.sh. B. DE 123456789

 

Numri i regjistrimit: HRB 0123

Gjykata e regjistrimit: Regjistri Tregtar i Berlinit


Kjo është një gjurmë. Një gjurmë kërkohet me ligj. Ky shabllon përmban tekst mostër, nuk është i plotë dhe nuk mund të publikohet. Informacioni i printimit ndryshon në varësi të llojit të faqes së internetit dhe kompanisë - p.sh. B. Pronësi individuale, GbR, GmbH, ekipi redaktues, etj. Prandaj ju rekomandojmë që të kërkoni këshilla ligjore për të kuptuar më mirë se cilat detaje duhet të përmbajë njoftimi juaj ligjor.

bottom of page