top of page

INFO

te vendndodhja

    Ku?

Kalaja Wildegg

Effingerweg 5

5103 Möriken-Wildegg

Laura&Leon_0018.jpg
Përshkrimi i rrugës 
 
Ka mënyra të ndryshme për të arritur në kështjellë. Arritja me makinë është shumë e lehtë dhe ka edhe disa vende parkimi në vend. 

 
Transporti pas darsmës 

 

Në mënyrë që të gjithë të arrijnë të sigurt pas festës, ne do të organizojmë taksi për në hotele apo vendin ku jeni të vendosur. 

 
Akomodimi

Nëse keni nevojë për akomodim, ne kemi listuar disa hotele të ndryshme në zonën e afërt te Kalas : 

 • Hotel Ochsen Lenzburg 3 * – 170 CHF dhomë dyshe
  (Lenzburg - 4 km nga vendndodhja)

 • Mercure Lenzburg Krone 4 * – 160 CHF dhomë dyshe (Lenzburg - 3.7 km nga vendndodhja)

 • Aarauerhof - Check-in vetë – 140 CHF dhomë dyshe
  (Aarau – 9.6 km nga vendndodhja)

 • Hotel Kettenbrücke 4 * - 210 CHF dhomë dyshe
  (Aarau – 10 km nga vendndodhja)

 • Trafo Hotel 3 * - 200 CHF dhomë dyshe
  (Baden - 12 km nga vendndodhja)

bottom of page