top of page

DHURATA

Faleminderit!

Dhurata më e dashur dhe më e bukur për ne është që ju ta festoni këtë ditë kaq të posacme me ne së bashku! 

 

Nëse dëshironi të na bëni ndonjë dhuratë shtesë, ne do të jemi falemnderues për mbështetjen e juaj për projektet dhe intereseset tona! 

 ​

Si për shembull: 

Apartament i përbashkët

 

Ngadalë po bëhet më konkret dhe shpresojmë që të realizohet në të ardhmen e afërt. Ne dëshirojmë që më në fund të kemi qerdhen tonë te perbashket në Zvicër. 
Kjo kërkon shumë planifikim me rutinën tonë të përditshme të volejbollit dhe sapo ta kemi apartamentin, që të mund të ndihemi rehat në shtëpinë tonë, sigurisht që janë disa gjëra që duhen blerë.  

Muaji i mjaltit 

  

Ne mezi presim të jemi bashkë dhe si çift i porsamartuar të kalojme muajin tonë të mjaltit në zbulimin e një parajse të ushqimeve lokale, verës dhe relaksimit. Duke u nisur nga aventurat e kuzhinës, te shijimet e verërave, te ditët dembele e përtace ose thjesht në shijimin e prarimit të diellit. Mezi presim të krijojmë kujtime të reja së bashku dhe të festojmë aventurën e jetës. 

Makinë kafeje

 

Ne mendojmë se shumë prej jush e dinë tashmë pasionin tonë për kafenë e shijshme dhe speciale të përgatitur në shtëpi. Ndoshta ju deri tani e keni shijuar tashmë një kafe së bashku me ne ;) 
Në mënyrë që në të ardhmen të mund të kalojmë e kaloni shumë mëngjese, pasdite apo të dielave duke shijuar takime të shkëlqyera kafeje, kemi dëshirë që për apartamentin tonë të përbashkët të blejmë një makinë me një mulli kafeje.

bottom of page